De wisseling van de seizoenen heeft een morele invloed op 4 tekens in de komende dagen

De Wisseling van seizoenen wordt vaak geassocieerd met veranderingen in onze gewoonten, stemming en de manier waarop we met gebeurtenissen omgaan. Met de komst van back-to-school en de overgang van zomer naar herfst, kunnen sommige mensen een negatieve invloed op hun humeur voelen. Deze variaties zijn vooral merkbaar in vier sterrenbeelden. Ontdek hoe de overgang naar de herfst de mentaliteit van deze tekens verstoort.

Tweelingen: een gevoel van nostalgie en melancholie

Mensen geboren onder het teken Tweelingen zijn over het algemeen erg gevoelig voor veranderingen in het klimaat en de seizoenen. Dit komt omdat dit luchtteken sterk wordt beïnvloed door de externe elementen, waardoor ze kwetsbaarder zijn voor schommelingen in temperatuur en licht. Tijdens deze overgangsperiode kunnen zij te maken krijgen met een aantal melancholie, met name als gevolg van het einde van de zonnige dagen en de geleidelijke daling van de temperaturen.

Tips om de wisseling van de seizoenen het hoofd te bieden

 • Wees geduldig en accepteer klimaatgerelateerde stemmingswisselingen
 • Vertrouw op communicatie met de mensen om je heen om je gevoelens te uiten
 • Omring jezelf met warme en geruststellende kleuren om de daling van de helderheid tegen te gaan

Kreeft: een periode van ontwenning en introspectie

Het teken Kreeft wordt geregeerd door de Maan, een hemellichaam dat emoties en het onbewuste symboliseert. Inboorlingen van dit teken zijn daarom vaak zeer alert op hun gevoelens en vatbaar voor invloeden van buitenaf. Tijdens de overgang van zomer naar herfst hebben ze de behoefte om Jezelf beschermen en om zich in zichzelf terug te trekken, in het licht van dit nieuwe seizoen dat koeler en minder helder weer inluidt.

Aanbevelingen voor een betere overgang in het najaar

 1. Geef prioriteit aan momenten van eenzaamheid om de balans op te maken van je emoties
 2. Creëer thuis een geruststellende cocon om je veilig te voelen op regenachtige dagen
 3. Aarzel niet om uw zorgen te delen met mensen die u vertrouwt

Weegschaal: een verlangen om het leven te stabiliseren na de zomervakantie

Weegschaal is het teken van balans en harmonie, dat soms moeilijk te handhaven kan zijn tijdens de wisselende seizoenen. Inboorlingen van dit teken kunnen in deze periode een gevoel van ontevredenheid en onzekerheid ervaren. Met de start van het nieuwe schooljaar zijn ze op zoek naar een stabiel evenwicht in hun dagelijks leven en het hervatten van hun Gewoonten, maar kan zich gedestabiliseerd voelen door klimaatverandering en schaarste aan licht.

Suggesties om soepel door deze passage te navigeren

 • Organiseer bijeenkomsten met vrienden om vreugdevolle momenten te creëren om te delen
 • Investeer tijd in je favoriete hobby’s en activiteiten om weer een gevoel van voldoening te krijgen
 • Ontwikkel een gezonde en evenwichtige routine om je dagelijks beter te voelen

Vissen: een verhoogde gevoeligheid voor verandering

Het teken Vissen staat bekend als zeer gevoelig en attent op zijn omgeving. Deze mensen worden dan ook bijzonder getroffen door de overgang van het ene seizoen naar het andere. De herfst brengt vaak een gevoel van melancholie met zich mee, gekoppeld aan de nostalgie van warme, zonnige dagen, maar ook aan het vooruitzicht van de winter. Deze periode kan behoorlijk moeilijk zijn voor Vissen, die een Verhoogde gevoeligheid in het licht van deze externe variaties.

Tips om deze lastige fase te overwinnen

 1. Wees lief voor jezelf en accepteer je fluctuerende emoties
 2. Zoek artistieke of creatieve activiteiten om je gevoeligheid te kanaliseren
 3. Een beroep doen op de natuur om zich te heroriënteren en zich aan te passen aan de nieuwe energieën om je heen

Al met al behoren Tweelingen, Kreeft, Weegschaal en Vissen tot de tekens die het meest worden beïnvloed door de wisseling van de seizoenen en de overgang naar de herfst. Door aandacht te besteden aan hun gevoelens en onze adviezen op te volgen, zullen ze beter in staat zijn om met deze periode van fluctuatie om te gaan en het beste uit zichzelf te halen tijdens deze kortere, koelere dagen.

Dirck Eekman
Geschreven door Dirck Eekman

Ervaren editor met een focus op astrologie en psychologie, presenteert verhelderende perspectieven en stimulerende verhalen gericht op persoonlijke ontwikkeling en de impact van astrologische dynamieken.